Cercei din argint cu chihlimbar-210x210

Cercei din argint – cum am ajuns sa am o colectie intreaga

cercei argint forma stea de mare 210x210Cerceii din argint sunt accesoriile mele preferate din mai multe motive. Prima pereche de cercei din argint a fost primita drept cadou de la nasa mea, la varsta de 6 ani, si tot atunci mi-au fost si „gaurite” urechile. Imi amintesc si acum cat de stralucitori erau si cat de incantata am fost sa intru si eu in randul „domnisoarelor” care poarta cercei. Am purtat acei cercei pana undeva in clasa a 5-a, cand am considerat ca trebuie sa fac o schimbare, fapt care a condus la primirea unei alte perechi de cercei, de la parinti de aceasta data. Cum am ajuns sa am o colectie intreaga de cerceri din argint? Uite asa:

Acum am peste 20 de perechi de cercei  din argint

Dupa ce am primit ce-a de-a doua pereche de cercei din argint, am realizat ca Cercei din argint cu chihlimbar-210x210daca as avea mai multe perechi, as putea sa le schimb mai des, in functie de evenimentul la care participam sau de noile moduri de a-mi prinde parul. Imi placea sa fiu complimentata pentru alegerile in ceea ce privea acest accesoriu specific domnisoarelor: cerceii. Luna de luna, imi strangeam alocatia pentru a-mi achizitina o noua pereche, cu care ma mandream tuturor colegelor la scoala.

Dupa ani de zile de la momentul primirii primei perechi de cercei din argint, obiceiul de a-mi cumpara o noua pereche din cand in cand mi-a ramas. Este mai simplu acum din doua motive: in primul rand, locul de munca imi da posibilitatea de a nu-mi mai economisi banii pentru a-mi cumpara o pereche noua de cercei, in timp ce posibilitatea de a-i achizitiona online ma ajuta enorm deoarece nu trebuie sa mai petrec ore intregi in cautarea unei perechi perfecte pentru o anume tinuta. Acasa, la birou ori in metrou, verific modelele de cercei disponibile pe site-ul meu preferat si nu mai raman decat cateva zile pana cand ii voi putea purta. Mai simplu decat atat nu s-ar putea.

Cerceii de argint preferati de la Ariki.ro

Pe site-ul Ariki gasesc de fiecare data cand intru un model cel putin interesant de cercei de argint. Sunt atatea modele incat nu stii la ce sa te uiti mai repede, si nu de putine ori se intampa sa nu ma pot rezuma la o singura pereche de cercei:

  • Cercei din argint cu chihlimbar, zirconiu sau alte pietre pretioase
  • Cercei din argint cu forme specifice: pisicute, flori, frunze, copaci sau altele
  • Cercei din argint mici, rotunzi cu prindere tip surub sau modele mai mari, cu prindere de tip tortita

cercei din argint forma inimioara210x210

Imi place sa port accesorii care ma reprezinta, iar cerceii sunt tipul meu preferat de accesoriu deoarece ii pot schimba rapid, nu trebuie sa ma ingrijorez daca intru in apa cu ei deoarece argintul nu oxideaza iar cercerii imi vor aduce intotdeauna complimente de la persoanele cunoscute sau uneori, chiar necunoscute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *