aparat de muls

Ce trebuie sa afli despre aparatul de muls inainte sa il cumperi?

Daca detii o ferma si esti interesat de achizitionarea unui aparat de muls, este bine ca inainte sa te interesezi cat poti de mult despre aceste aparate si despre cum poti sa faci o investitie buna pentru tine si pentru ferma ta. Articolul acesta vine in ajutorul tau, deoarece iti ofera cateva repere, ca sa nu fii nevoit sa cauti in zadar. Timpul tau este pretios, si nici bugetul nu este prea mare, pentru ca sunt multe costuri implicate la o ferma, si trebuie toate gestionate foarte bine.

aparat de muls pret

Aparatul de muls pentru o vaca se poate gasi la un pret destul de bun, dar si aparate care sa mulga doua sau mai multe vaci odata exista pe piata. Aparatele de muls vaci pot fi mai ieftine decat crezi, daca alegi modele standard. Daca iti doresti aparate premium, trebuie sa platesti, insa niciodata in mediul online, pretul nu va fi unul ridicat.

Cauta la aparatul de muls sa te ajute pe tine!

Daca ai un efectiv mare de vaci, mai bine sa alegi un sistem de muls, care se comporta ca o sala de muls care este „impachetata” si pusa pe roti. Mulge 4 sau 6 vaci deodata, si merita mai mult decat achizitionarea a 2 sau 3 aparate de muls care pot mulge cate 2 vaci deodata. Merita mai mult pentru ca sistemul de muls, suplimentar fata de aparatul de muls, are receptor de lapte cu nivel, sistem de pompare a laptelui care sa ajunga in tancul de racire si suplimentar, si sistem de spalare automata a interiorulul.

aparat de muls pentru o vaca pret

Daca detii un efectiv mai mic de vaci, te poti limita la un aparat de muls pentru doar o vaca, adica cel cu un pret mai scazut. Aceste aparate cu un singur post au:

  • Bidoanele cu o capacitate de 20 sau 40 de litri
  • Perii pentru curatarea furtunelor si a bidonului
  • Un motor monofazic
  • Un cadru metalic
  • 2 roti, si opritor de siguranta

Dupa ce te-ai hotarat cate posturi sa aiba aparatul tau de muls, urmeaza alegerea magazinului online de unde sa il comanzi.

Aparatul de muls de vanzare in online este intotdeauna o afacere buna

Este un moment numai bun pentru ca tu sa iti cumperi un aparat de muls. In urma cu cativa ani, piata online de asemenea utilaje zootehnice nu era prea dezvoltata, dar acum este, si din imensul spatiu online ai de unde sa alegi ce iti trebuie. Daca nu stii modele, ia un reper: site-ul Inoxcenter.ro.

aparat de muls

In acest magazin online, sunt puse in vanzare modele cu bidon din inox/aluminiu, cu 2 posturi (deci 10-12 vaci pe ora capacitate de mulgere), sau cu sisteme de impiedicare a refularii laptelui ori mai performante, comparabile in dotari cu sistemele de muls, insa limitate la 2 posturi.

Iar daca te intrebi de ce sa alegi un utilaj cat mai bun si mai performant, este pentru o eficientizare mai buna a procesului de colectare pentru lapte. Un aparat de muls te ajuta nu numai in acest mod, ci te ajuta si sa livrezi un lapte de mai buna calitate clientilor tai, adica iti asigura si fidelizarea clientilor, care se traduce de fiecare data in prosperitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *