Ce tendinte si tehnologii vor impulsiona afacerile vizitatorilor GastroPan 2016?

Sectorul de panificatie, cofetarie si HoReCa este in plin proces de schimbare, fiind dezvoltate noi tipuri de activitati, context in care antreprenorii cauta noi nise de afaceri care uneori se intrepatrund. In perioada 7-9 aprilie 2016, in cadrul expozitiei GastroPan – care va reuni sute de furnizori cu mii de specialisti si manageri, vor fi prezentate cele mai inovatoare solutii si tehnologii din domeniu.

Ce tendinte si tehnologii vor impulsiona afacerile vizitatorilor GastroPan 2016?

Eficientizarea productiei prin utilaje compacte care consuma putin, diversificarea sortimentelor cu masini avand functii multiple, mobilierul si ideile de design si amenajare a unitatilor comerciale de profil, conceptul de brutarie-catering, prin care brutariile si cofetariile contribuie la mesele zilnice servite de consumatori, sunt doar cateva tendintele care se vor reflecta la standurile GastroPan 2016.

Preferatele cititorilor:  Ce poti face si ce nu in timpul sarcinii

Prin tehnologiile expuse – fie ca vorbim de utilaje, mobilier, ustensile , accesorii, consumabile, ingrediente sau servicii dedicate, furnizorii de talie mondiala care vor fi prezenti la GastroPan vor aduce plus-valoare sunt afacerilor autohtoncare activeaza in sectorul de panificatie, cofetarie si HoReCa.

Pe segmentul PANIFICATIEI, vizitatorii vor regasi la standurile GastroPan o gama completa de materii prime, echipamente si servicii pentru brutarii si patiserii artizanale, fabrici industriale si pentru magazine specializate. Furznizorii de profil isi vor prezenta ultimele noutati tehnologice care usureaza munca si sporesc vanzarile afacerilor de profil. Standurile de pe acest segmen vor fi animate de o serie de programe demonstrative prin care expozantii vor parata vizitatorilor aplicatiile solutiilor prezentate.

In domeniul COFETARIEI expozantii vor afisa cele mai noi produse si concepte care inregistreaza succes pe plan european, dar si o serie de dotari pentru laboratoare si spatii comerciale de profil. Nu vor lipsi ustensilele, consumabilele, accesorile si ideile de prezentare, ambalare si expunere, capabile sa atraga si sa fidelizeze clientii. Specialisitii vor putea face schimburi de experiente cu maestri cofetari, ciocolatieri si gelatieri care isi vor prezenta talentele la mai multe standuri de profil.

Preferatele cititorilor:  Branch Track, startup care creează simulări interactive pentru pregătirea angajaților, a câștigat How to Web Startup Spotlight

Secotrul HORECA va fi reprezentat si el prin gama intreaga de echipamente pentru bucatariile profesionale, dar si prin solutii dedicate brutariilor si cofetariilor care doresc sa intre pe piata gastronomiei servind gustari rapide, snackuri sau sandvisuri. Furnizorii din domeniu vor demonstra antreprenorilor cat de subtire este granita dintre panificatie, cofetarie si HoReCa, aceste afaceri fiind interdependente si oferind oricand posibilitati pentru crearea unor noi surse de profit.

Preferatele cititorilor:  Ai nevoie de catering in sectorul 4 si nu stii la cine sa apelezi? Incearca Premier Catering and Events, iar evenimentul tau va fi de neuitat!

Concursuri si demonstratii: Gama completa de tehnologii si solutii pentru afacerile din sectoarele tinta va fi prezentata de sute de furnizori cu traditie, sositi din tara si din strainatate, iar in paralel organizatorii vor asigura o serie de evenimente conexe, concursuri si demonstratii, care vor reuni cei mai buni profesionisti din domeniu.

Cateva momente susprinse la editia anterioara a expozitiei gasiti in Galeria Foto de pe www.gastropan.ro

Pentru a expune la eveniment, rezervati un stand completand Formularul de pe www.gastropan.ro

Vizitatorii specialisti au acces gratuit la eveniment completand Talonul de Acces de pe www.gastropan.ro

Organizatorii pot fi contactati la telefon 0266-219.392, mobil 0733-313.043 sau email info@gastropan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *