cuplu

Ce fac altfel femeile cu o viata de cuplu fericita. Tu faci asta?

O relatie de cuplu care rezista trecerii timpului si oricarei incercari se intretine cu mici gesturi deosebite, iar femeile cu adevarat fericite stiu asta foarte bine.

Anii care s-au asternut peste relatia voastra, stresul si problemele de zi cu zi isi pot pune amprenta nemiloasa asupra dinamicii de cuplu. Dragostea si pasiunea in cuplu nu dispar insa, daca ai grija sa le intretii cum se cuvine. Nu este vorba despre gesturi grandioase sau cadouri extravagante, ci despre lucruri mici, dar care fac diferenta. Iata ce poti invata de la femeile care au o viata de cuplu fericita:

1. Surpriza care poate face ca o zi in care v-ati certat sa devina una splendida

Nu trebuie sa uitam ca si lor, barbatilor, le place sa fie surprinsi cu un gest frumos. Cum crezi ca ar reactiona daca intr-o seara ar gasi in baie, asteptandu-l cuminte, un nou aparat? Imbina ce le place barbatilor cel mai mult: tehnologia si aspectul practic. Ti-l imaginezi cum ar reactiona? Exact! Reactia lui este nepretuita. In plus, cel mai probabil vechiul lui aparat deja este depasit.Imagini pentru happy couple

Tu cum te-ai simti daca intr-o seara ai ajunge acasa si ai observa ca el ti-a pregatit un cadou? Nu-i asa ca ai uita complet de ziua grea pe care ai avut-o si de problemele de la birou? Ei bine, surprizele nu fac parte doar din indatoririle barbatilor, iar o surpriza atat de mica, deloc scumpa si practica este exact gestul frumos de care orice relatie puternica are nevoie din cand in cand.

2. Fa din gesturile de afectiune un obicei zilnic

La începutul relatiei va intampinati in fiecare seara cu un sarut prelung, o imbratisare, iar a doua zi dimineata va intampinati cu aceeasi afectiune. Odata cu anii, insa, aceste obiceiuri au disparut, nu-i asa? Readu-le la viata si fa din ele un ritua de la care sa nu te abati nicioada. Toate femeile cu relatii cu adevarat fericite marturisesc ca acesta este unul dintre secretele fericii lor, chiar si dupa casnicii de 25 de ani.Imagini pentru happy couple

3. Parteneri mereu

Nu uita niciodata ca ii esti partenera iubitului tau si sprijina-l mereu in atingerea obiectivelor sale. Nu te transforma in principalul lui critic, este calea sigura catre o despartire. Fii partenera sa, nu persoana care il atentioneaza ca greseste mereu si ca incercarile lui sunt sortite esecului. Este foarte important ca iubitul sau sotul tau sa vada in tine un adevarat sprijin, cu siguranta si tu iti doresti acelasi lucru de la el, asa ca inainte sa pretinzi asta, trebuie sa fii pregatita sa oferi.

O alta greseala pe care o fac multe cupluri este sa numere greselile partenerului si sa le aminteasca ori de cate ori apare o discutie mai aprinsa. Nu tine minte orice mica problema, altfel nu veti fi niciodata cu adevarat fericiti. In plus, ce rost are sa aduci in actualitate dupa ani de zile o scapare minora?Imagini pentru happy couple

4. Comunica atunci cand ceva te deranjeaza

Partenerul tau nu iti poate citi gandurile, asa ca atunci cand ceva te deranjeaza trebuie sa comunici acest lucru. Fara comunicare, o relatie nu poate fi cu adevarat puternica. Fii sincera si discuta cu el orice subiect, fara sa te astepti ca el sa stie deja ca anumite lucruri te deranjeaza. Daca nu vorbesti despre ele, nu vor trece de la sine niciodata.

Tu pui in aplicare aceste lucruri? Care dintre ele ti se pare cel mai important pentru fericirea in cuplu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *