Ce baterie auto este recomandata pentru Ford Focus 1.6 tdci?

baterie auto ford focus 1.6 tdci

Vanduta in majoritatea tarilor din lume, Ford Focus a ajuns sa fie un obiectiv si pentru soferii romani, dornici sa conduca o masina puternica, compacta si cu o tinuta de drum fara cusur. Desigur, desi face parte din gama automobilelor de top pe piata auto, Ford Focus, ca orice alta masina, are o piesa auto despre care multi soferi nu prea cunosc multe amanunte – bateria. Avand in vedere numarul tot mai mare de intrebari in legatura cu tipul de baterie auto pentru Ford Focus 1.6 tdci ideal si de lunga durata, iata ce raspunsuri le putem oferi celor aflati in impas.

Cati amperi trebuie sa aiba o baterie de Ford Focus 1.6 tdci

Fiecare baterie auto dispune de propriile caracteristici, motiv pentru care fiecare este ideala pentru un anumit tip de masina. In ceea ce priveste cazul de fata,  o ideala baterie pentru Ford Focus 1.6 tdci se va alege in functie de amperi.

Ce sunt amperii ( AH) ? Amperii sunt cei prin intermediul carora este masurata  intensitatea curentului electric. Mai bine spus, capacitatea unei baterii auto pentru Ford Focus 1.6 tdci este exprimata in ampere pe ora, tocmai de aceea este atat de important sa aflati care este modelul ideal.

Asadar, bateria pentru Ford Focus 1.6 tdci ideala este aceea care se incadreaza intre 60 -70 Ah, iar in ceea ce priveste producatorul, parerile pot fi impartite. Important este sa gasesti bateria auto cu amperajul si dimensiunile potrivite( latime, lungime si adancime – acestea fiind ideale pentru ca bateria auto sa se incadreze in locasul alocat sub capota)

Acum, revenind la producatori, poti ai la alegere intre:
baterie ford focus 1.6 tdci

  • Varta
  • Bosch
  • Rombat
  • Banner
  • Exide

Acestia sunt cei mai cautati si cei mai apreciati printre soferi, motivul fiind longevitatea acestora si pretul avantajos de achizitie!

De unde poti cumpara o baterie de Ford Focus 1.6 tdci la pret avantajos?

Luand in considerare ca acumulatorii auto sunt cele mai cautate piese auto,  preturile pot varia in functie de furnizor! Insa, exista si magazine care iti pot oferi profit, iar unul dintre acestea este www.neobat.ro – magazinul cu baterii auto ieftine, intr-o variate de tipuri si modele!

Tot aici, poti gasi bateria potrivita pentru Ford Focus 1.6 tdci la cel  mai bun pret din online – o investitie care se va dovedi extrem de avantajoasa pentru bugetul tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *