Carucioarele Quinny – ce aduc special si de unde se pot achizitiona

Carucioarele reprezinta un aspect important pentru parintii sau proaspetii parinti. Procesul gasirii unui model perfect pentru nevoile si cerintele specifice ale parintilor poate dura chiar si saptamani intregi, asa ca este important ca, daca se doreste folosirea acestuia inca din primele zile de viata ale prichindelului,  sa nu fie lasata pe ultima suta de metri cautarea unui carucior. In ultima perioada sunt la mare cautare modelele de carucioare Quinny, iar parintii care au „cercetat” putin piata carucioarelor cunosc exact motivele pentru care nu ar alege un alt tip de carucior. Mai jos veti gasi 2 tipuri de nevoi specifice si 2 modele de carucioare Quinny care raspund perfect nevoilor parintilor si prichindelului.

Tipuri de carucioare Quinny

Parintii cu un stil de viata activ, spontani si vesnic in cautarea unor noi activitati de familie distractive vor cauta cu siguranta un model de carucior Quinny care sa poata fi folosit in mai multe feluri. Tocmai de aceea vor opta pentru un Pachet Quinny Moodd. Acestea sunt disponibile aici, pe site-ul Ilbambino.ro.  Un asemenea pachet contine trei obiecte separate intr-un singur set, ceea ce va face achizitia un mod de economisire a banilor, de fapt. Astfel, parintii nu vor mai avea nevoie sa achizitioneze un cos auto si un landou, in afara de carucior. Designul unic al modelului Moodd da caruciorului un aer stilat, in timp ce diferitele caracteristici inovative cum sunt deplierea automata si tapiteria speciale care absoarbe socuri ofera prichindelului confort.  Landoul poate fi folosit inca de la nastere si pana cand greutatea copilaslui ajunge la 9 kilograme, iar cosul auto pana la varsta de aprioximativ un an.

Cateva dintre accesoriile incluse in pachetul modelului sunt:

  • Aparatoare de ploaie
  • Suport umbrela
  • Parasolar

 

Parintii in cautarea unui model de carucior usor de manevrat si compact Carucior Zapp Xtra2 Quinny ROCKING BLACK Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericitise vor putea orienta catre modelul Carucior Zapp Xtra2 Quinny. Acesta poate fi folosit de la varsta de 6 luni, cei care doresc folosirea inca din primele zile de viata ale copilasului pot achizitiona separat si reductorul Quinny. Scaunul de carucior se poate monta atat cu fata cat si cu spatele catre parinte si este simplu de inclinat, in cazul in care bebelusul adoarme in timpul plimbarii. Modelul de carucior Zapp Xtra2 Quinny este foarte simplu de manevrat, are suspensie pe rotile din spate si poate fi folosit pana cand greutatea copilasului atinge 15 kilograme. Husa de ploaie, cosul de cumparaturi care poate sustine pana la 5 kilograme si suportul de umbrela sunt accesoriile incluse, in timp ce parintii pot achizitiona optional si urmatoarele accesorii:

  • Reductor
  • Umbreluta de soare
  • Suport de pahar
  • Salopeta tip footmuff

Acestea sunt doar doua dintre modelele de carucior Quinny, insa site-ul Ilbambino pune la dispozitia clientilor si alte modele din care parintii pot alege modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *