Care este explicatia visarii sangelui noaptea?

Visam din numeroase motive, dar aceste vise nu sunt de fiecare data o simpla intamplare ci uneori acestea pot sa ascunda in spatele lor anumite mesaje pe care nu le putem afla daca nu consultam un dictionar de vise, care sa ne spuna ce semnificatie ar putea avea visul si la ce sa fim atenti in urmatoarea perioada.

visez-sange Motivele pentru care visam sunt necunoscute si neclare dar acestea au un rol benefic pentru noi fiindca ne relaxeaza intregul organism in timpul somnului.

Sunt o multime de informatii pe internet in legatura cu visarea sangelui insa nu toate sunt de incredere. O pagina web care oferta informatii de calitate si care sa explice motivul pentru care avem astfel de vise poate fi accesat pe acest link si se numeste Tonica.ro.

Sangele in oniromantie este privit ca fiind un lucru de nepretuit al posesorului, sau simbolizeaza raul necesar. Simbolul sangelui in vis arata dezamagiri in dragoste sau discutii aprinse intre parteneri dar si posibilitatea de a-ti fi inselate sentimentele.

Ce reprezinta mai exact visarea sangelui?

Visele cu sange au mai multe explicatii prin care se numara si urmatoarele:

  • Daca in vis vor aparea pete de sange pe trup fara a se remarca si rana, poate fi semn prevestitor de imbogatire
  • Sangele care curge din nas este semnul ca veti primi o veste sau ca veti afla un secret. Potrivit credintei islamice, visul acesta tradeaza problemele banesti.
  • Daca vedeti sange de animal in vis, acesta inseamna ca problemele pe care le aveti se aduna si va transmit o stare de oboseala.
  • Daca visati sange pe vata, asta ar putea insemna ca veti primi vesti legate de job. La fel este daca visati sange uscat.
  • Inchegarea sangeului reflecta faptul ca va confruntati cu un blocaj in rezvoltarea unor situatii in care sunteti angrenati in prezent. Poate reflecta si imposibilitatea de vindecare a unei boli.

Motivele sunt mult mai numeroase insa pentru a citi mai multe detalii va trebui sa consultati AICI intregul dictionar.

Nuanta sangelui din vis poate transmite mesaje importante

vise-sange

Nuanta de rosu care apare in vis este foarte importanta pentru a putea fi interpretat visul corespunzator, deoarece sangele inchegat reprezinta faptul ca situatia de rastriste in care ne aflam este posibil sa aiba o cale grea de iesire si sa ne simtim blocati in sentimente dificile. Dar, o nuanta de rosu inchisa, precum visiniul indica un rau aproape monstruos care ne urmareste si ne arata faptul ca in situatia in care ne aflam sunt amestecate niste situatii extrem de rele si cu greu le vom face fata.

Nuanta de rosu aprins avertizeaza ca sunt spirite incinse in jurul nostru intr-o anumite perioada si ca este posibil sa ne pierdem foarte usor cu firea daca vom da curs avalansei de sentimente care ne urmareste.

Urmatoarea data cand vei visa sange vei sti ce inseamna fiecare element ce apare in acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *