Candy bar-ul pentru nunta perfect: cum ne ajuta sa il realizam CofetariaArmonia.ro

Candy bar-ul pentru nunta este una dintre cele mai noi alegeri pe care un tanar cuplu trebuie sa le faca, deoarece acesta a devenit, deja, un trend. Tot mai multi prefera sa aiba un candy bar pentru nunta alcatuit din prajiturele delicioase, pe langa clasicul tort, deoarece dulciurile sunt indragite de toti. Asa ca, am ales pentru voi, cele mai bune recomandari de la cofetarii cu experienta, pentru ca la nunta sa aveti un candy bar senzational.

Mini prajiturele la nunta sau cum sa iti indulcesti invitatii

candy bar evenimente

Mini prajiturelele la nunta sunt elementul special care a prins amploare, in ultimul timp, iar invitatii sunt absolut incantati de aceasta idee. Pe langa celelalte aranjamente, precum flori, muzica, jocuri de lumini, mancare, bauturi si toate acestea, un candy bar va fi punctul de atractie in coltul special amenajat.

  • In primul rand, trebuie ales in functie de numarul de invitati la eveniment. Astfel, vei face o estimare corecta a numarului de produse pe care sa le comanzi, pentru a fi de ajuns pentru toata lumea. Iar daca ai mai multe sortimente de prajituri, este indicat ca fiecare invitat sa poata gusta macar doua diferite, asa ca incearca sa alegi numarul lor dupa acest criteriu.
  • Tematica petrecerii este, si ea, importanta pentru alegerea unui candy bar potrivit la evenimente. Fie ca este vorba despre un candy bar pentru botez, fie de un candy bar pentru nunta, el trebuie sa fie in armonie cu elementele inconjuratoare. Aici, intra in discutie fetele de masa sau platourile pe care sunt asezate prajiturele din candy bar.

candy bar nunta

  • Cand vine vorba de cromatica candy bar-ului la nunta, este indicata folosirea de maxim 3 culori. Mai mult de atat poate parea prea incarcat si nu asta ne dorim; ce ne dorim noi este bunul-gust, in toate elementele folosite la eveniment.
  • In ceea ce priveste aranjamentul candy bar-ului la masa, aici puteti sa va folositi imaginatia. Exista tot felul de suporturi pentru prajiturele, iar tu poti alege un un support inalt, care sa scoata candy bar-ul in evidenta. Asa ca, un suport cu etaje, pe care sa imbini culorile si aromele prajiturelelor, incat sa poata lua toti invitatii ce isi doresc, ar fi ideal. Ca sfat, daca vrei sa salvezi mai mult spatiu, alege dispunerea lor pe verticala.
  • Pentru un candy bar cu totul si cu totul special, poti sa te orientezi catre o cofetarie online, cum este CofetariaArmonia.ro, unde poti comanda cele mai gustoase prajiturele din ciocolata, mousse, fructe, vanilie si alte arome fine frantuzesti, cu care iti vei incanta toti invitatii, ei avand de unde sa aleaga ce le place mai mult.

candy bar botez

Candy bar-urile pentru evenimente pot reprezenta elementul vesel

Da, daca il vei aranja in asa fel incat sa reprezinte punctul de atractie al locului unde il vei aseza, candy bar-ul va fi o mica vedeta a serii, in ceea ce priveste mancarea. Le poti accesoriza cu tot felul de stegulete, flori si alte elemente elegante sau haioase, depinzand foarte mult de ceea ce vrei sa transmiti, adica tematica evenimentului realizat de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *