boilies

Boilies de crap oferit de Carping.ro pentru adevaratii pescari

boiliesBoilies de crap de calitate superioara se gaseste pe magazinul online Carping.ro realizat de cei mai buni pescari de crap din tara. Una din cele mai moderne metode de pescuit al crapului o reprezinta pescuitul cu boilies. Acest tip de nadire revolutionara ce poate fi intalnit pe link-ul urmator https://www.carping.ro/boilies.html este utilizata in mod special  pentru acei crapi de dimensiuni mai mari, care ar fi greu de momit.

Magazinul online conceput special pentru iubitorii de carpfishing Carping.ro pune la dipozitie tuturor celor ce adora partidele indelungate de pescuit la crap boiliesuri de cele mai bune.

Boiliesurile de pescuit la crap: excelente pentru pasionatii de pesteboilies crap

Boiliesurile de pescuit la crap sunt obligatorii daca se doreste o plasa cat mai plina la sfarsitul partidei. Se stie prea bine ca un crap poate atinge dimesiunea de 1 m lungime si 40 kg greutate. Boiliesul permite pescarilor sa prinda crapi care au si peste 9 kg, iar maximum pot depasi in unele situatii si 30 de kilograme. Daca captura este mare atunci si satisfactia este pe masura. In clipa in care crapul musca din momeala, nivelul serotoninei o ia razna si compenseaza suficient de mult adrenalina ridicata in asteptarea unei miscari a plutitoarei de pe apa. Putem spune ca e vorba deja de pescuit sportiv, ce starneste o satisfactie net superioara.

In cazul in care boiliesul folosit pentru crapi contine particule dure de granulatie, de tipul semintelor sau a sparturilor de seminte, atunci aceasta va fi mult mai permeabil. In acest sens, dispersia atractanitilor si aromelor in apa va fi mult mai rapida. Cu cat esti mai informat cu privire la boilies, cu atat esti mai tentat sa il folosesti si sa  observi ce mix prefera crapul.

Iata cateva aspecte legate de boiliesuri pe care trebuie sa le cunoasca orice pescar incepator in ale carpfishingului:

  • aromele clasice sunt de tip birdfood si fishmeal
  • faina de peste este folosita la varianta economica de boilies
  • exceptand fainurile, boilies-ul va avea si ingrediente obtinute din porumb, seminte, proteine vegetale si lactice

Boiliesul pentru crapi- secretul unei capturi uriaseboiliesuri

Metoda de pescuit la crap folosind boilies se afla prin cele mai moderne, ingredientele din care sunt realizate boilies-urile de crap comercializate inclusiv prin magazinele online de specialitate cum e Carping.ro sunt de o calitate nemaipomenita. Ingredientele sunt combinate in proportii exacte, studiate cu atentie.

Din fericire pentru pescari, Carping.ro magazin online ce comercializeaza boilies-uri pentru crap mixate de componenti ai lotului national pentru pescuit, membri ai cluburilor profesioniste de pescuit sau castigatori ai concursurilor sporive de carpfishing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *