bec cu led e 27

Becurile cu LED, o solutie pentru lupta impotriva poluarii, oferite de magazinul online Led-zone.ro

bec cu led e 27Becurile cu LED reprezinta cea mai economica modalitate de a consuma energia electrica. Toata lumea stie acest aspect in ziua de astazi, nu-i asa? In ultimul timp tot mai multi oameni aleg sa schimbe becurile clasice, mari consumatoare, cu unele cu LED.

Fara indoiala daca alegi si tu becul cu LED atunci faci o adevarata investitie pe termen lung. Cu toate ca unii ar spune ca el costa mult mai mult decat unul clasic, faptul ca durata de viata este una foarte indelungata, face ca pretul sa se absoarba in timp.

Foarte populare, becurile cu LED sunt alegerea potrivita atunci cand vrei sa faci economie de curent. Cati dintre noi nu ne-am trezit cu facturi umflate la electricitate? Si cati dintre noi nu apasam intrerupatorul de parca bunicul s-a reintors cumva din vremea lui Ceausescu?

Ce este becul cu LED? De fapt LED inseamna in limba romana diode emitatoare de lumina. Aceasta tehnologie are eficienta energetica si o durata de viata foarte mare , fiind mult mai buna decat becurile cu incandescenta sau decat cele fluorescente.

Becurile cu LED, avantaje multiple fata de cele clasice

becuri cu led e 27Becurile cu LED au numeroase avantaje, care le face deosebit de atragatoare atunci cand ne gandim sa le folosim la noi in casa.

Dintre aceste avantaje, trebuie sa mentionam urmatoarele:

  • Durabilitate extrem de ridicata, de cel putin 10000 de ore pentru un singur bec E 27, cu mult mai mare, trebuie sa recunoastem, fata de cele clasice de 1500 de ore;
  • Rezistenta mare este un atu, deoarece becurile LED sunt mai rezistente la vibratii sau socuri;
  • Toxicitate redusa, daca facem o comparatie cu celelalte care prezinta emisii de mercur, radiatii UV sau IR;
  • Economie la energie, consuma mai putin curent si ofera o lumina mult mai puternica fata de celelalte becuri clasice.

Becurile cu LED E 27 sunt o solutie perfecta pentru casele noastre, iar daca optati pentru ele, puteti sa alegeti din ofertele ieftine pe care magazinul online led-zone.ro le pune la dispozitia clientilor sai.

Becul cu LED e 27 – tehnologia perfecta pentru apartamentul sau casa voastra

becuri cu led e 27Nu uitati! Costurile se amortizeaza, asa ca acest aspect nu trebuie sa va retina atunci cand va hotarati sa optati pentru becurile cu LED. Si pentru ca vara deja si-a intrat in drepturi si toata lumea moare de caldura prin case, becul cu LED mai rezolva o problema, si anume aceea ca ramane rece, nu degaja caldura suplimentara. De asemenea, becurile cu LED nu atrag insectele, deci nu emana lumina ultravioleta.

Dintre caracteristicile definitorii ale becurilor cu LED E 27 putem enumera:

  • Putere care variaza intre 3 si 36 W;
  • Tensiune de 12 V, fie de 220 V;
  • Culoare de alb rece si cald, precum si nuanta verde;
  • Durata de functionalitate de peste 15000 de ore pentru majoritatea becurilor cu Led E 27.

Peste tot se discuta despre protejarea planetei si fiecare dintre noi este dator sa faca tot ceea ce este posibil pentru ca urmasii nostri sa traiasca intr-o lume nepoluata. Faceti un pas si voi in aceasta directie inlocuind becurile vechi cu incadescenta cu becuri cu LED care aduc doar avantaje si in plus contribuie la salvarea planetei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *