Barbatul si camasa – intruchiparea perfecta a stilului pur masculin!

Camasa barbateasca are un stil aparte, tocmai de aceea ea este de neinlocuit in garderoba unui domn cu stil. Pe langa faptul ca ea poate fi usor accesorizata, camasa si barbatul formeaza intruchiparea perfecta a elegantei pur masculine, acel aer sofisticat prin intermediul caruia pot fi transmise o mie de caracteristici ce coloreaza personalitatea. Mai mult decat atat, camasile reprezinta pentru barbati primele piese vestimentare pe care le aleg pentru a completa outfituri in tendinte, moda anului 2016 impunand aceste piese vestimentare in gardeorba reprezententatilor sexului puternic.

Camasa barbateasca accesorizata: Cu ce?

camasa barbati

De regula, orice camasa pentru barbati poate fi accesorizata, insa fiecare detaliu al acestei actiuni conteaza! Astfel, barbatii aleg camasile in functie de tipul stilului vestimentar pe care il vor purta. Urmatorul pas este acela de a miza pe accesorii potrivite. In masura in care le este permis, domnii pot accesoriza o camasa astfel:

  • Fie cu un papion – mai ales daca vor purta o camasa barbateasca casual sau smart-casual
  • Fie cu o cravata – in cazul camasilor elegante, de ceremonie
  • Ceasul este un accesoriu obligatoriu
  • Butonii sunt si ei in vizor, insa pot fi purtati doar de acele camasi barbatesti care permit prezenta lor.

Desi interesul domnilor pentru moda este unul destul de recent, trebuie sa recunoastem faptul ca acestia s-au acomodat bine cu subiectul, motiv pentru care cunostintele despre acest domeniu devin pe zi ce trece mai vaste.

Anul acesta se poarta camasi barbatesti cu motive florale, cu printuri, cu modele geometrice, buline sau carouri. Tu ce model de camasa ai in garderoba ta?

Camasile pentru barbati – de unde le poti cumpara pe cele in tendinte?

Nicio camasa nu se integreaza in tendintele impuse in noul an? Vrei sa fii high-fashion insa articolele vestimentare din garderoba nu iti permit acest lucru? Te simti atras de curentul chic? Atunci esti clientul perfect Bigotti.ro!

camasi barbati

In acest magazin iti stau la dispozitie camasile barbatesti achizitionate online, o metoda usoara pentru a-ti reimprospata garderoba cu cele mai noi piese vestimentare create de cei mai renumiti designeri din tara! Te concentrezi asupra preturilor? Pe site-ul bigotti.ro sunt reduceri majore la gama de camasi pentru barbati, tocmai de aceea vei realiza o investitie inteligenta pentru eleganta de care vei da dovada intr-o camasa marca Bigotti!

Bigotti.ro este alaturi de barbatii increzatori, puternici si cu simt estetic asupra frumosului! Fa parte din marea gasca a celor mai chic prezente masculine ale anului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *