Asigurarea Casco Go, protectia financiara a masinii tale! De ce trebuie sa ai o astfel de polita?

asigurare casco

De ce Casco? Pentru ca este singura polita care te protejeaza in intregime de riscurile pe care ti le asumi atunci cand esti proprietarul unei masini! Problemele din trafic, cat si cele din afara lui sunt cele care te vor face sa suporti costuri financiare imense daca nu ai o asigurare casco incheiata! Daca RCA este o asigurare obligatorie, iar neincheierea ei te poate pune in situatia in care vei primi amenzi usturatoare, asigurarea Casco Go este facultativa, insa beneficiile pe care le ofera o fac un act must have pentru masina ta!

Crezi ca iti poti permite sa circuli fara o asigurare Casco Go?

De regula, raspunsul este NU! O mica neatentie la volan te poate costa extrem de mult, fie ca este vorba despre avarierea propriul automobile,  fie ca este vorba despre avarierea altei masini cu care intri in contact! In general, daunele au o valoare ridicata, iar pentru tine asigurarea casco reprezinta protectia financiara totala, motiv pentru care ea este recomandata, mai ales pentru soferii din Romania! Si afirmam acest lucru, aducand in discutie soselele din Romania, intrucat aici se petrec cele mai multe incidente in trafic, si nu numai!  Iata riscurile de care Asigurarea Casco Go te protejeaza:

  • Avarii
  • Ciocniri
  • Caderi in apa sau in prapastie
  • Caderea unor corpuri care vor afecta starea masinii
  • Incendii, inundatii, explozii
  • Alte calamitati naturale
  • Furt sau tentative de furt
  • Vandalism
  • Pagube produse de animale salbatice

Ce suma financiara iti este alocata prin polita Casco?

asigurare casco

Pentru a beneficia de asigurarea Casco, masina ta trevuie sa aiba vechime intre 7-15 ani, ea adresandu-se exclusiv persoanelor fizice! Astfel, daca aceste conditii sunt indeplinite, in urma incheierii unei polite casco vei beneficia de suma de 8000 de euro pentru potentialele reparitii! Costurile de achizitie sunt extrem de accesibil, iar in ceea ce priveste metoda prin care poti incheia acest act, ai la indemana doua variante – fie inchei polita Casco online, fie poti merge la sediul firmei de asigurari cu care doresti colaborarea! Daca  alegi o firma de asigurari renumita, atunci vei beneficia de promptitudine in rezolvarea problemelor, cat si decontarea rapida a sumei de care ai nevoie pentru reparatiile automobilului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *