Apa din piscina – un pericol pentru tine? Descopera dezinfectantul cu cea mai mare eficienta!

dezinfectanti apa

Atunci cand vine vara, cea mai mare placere este sa te bucuri de razele soarelui in timp ce te racoresti in apa din piscina! Ei bine, vara aceasta se anunta a fi incendiara, temperaturile ridicate fiind numai bune pentru a face plaja chiar la tine acasa! Insa, nu trebuie sa uiti faptul ca apa cu ajutorul careia vei umple piscine contine mii de microorganisme ce pot afecta textura pielii, astfel ca vei avea nevoie sa realizezi procesul de dezinfectie rapid si eficient!  Cum noua tehnologie lucreaza in favoarea ta, astazi iti propune un dezinfectant exclusivist si pretabil din punct de vedere financiar, acesta fiind definit de pastilele efervescente clorine – tratemente ideale pentru eliminarea bacteriilor din apa!

Vrei sa folosesti dezinfectanti pentru tratarea apei insa iti e teama de efectele adverse?

dezinfectanti

Ei bine, nu ai de ce sa inlaturi dezinfectia apei dinb piscine de pe lista ta de prioritati! Dezinfectantii nu efecte adverse asupra sanatatii tale, si mai ales daca vei folosi pastilele efervestente pe baza de clor! Tratamentul cu clor este recunoscut inca din timpuri indepartate, insa eficienta sa nu se arata a fi exclusivista, intrucat se folosea substanta in forma pura, aceasta avand un miros neplacut si chiar intepator! Dezinfectantul efervescent clorigen pe baza de dicloroisocianurat de sodiu dihidrat ofera un miros agreat de organism, astfel ca atat cei mari, cat si cei mici nu vor sesiza faptul ca apa a fost tratata pentru a elimin bacteriile, fungii si toate celelalte microorganisme prezente in componenta sa – click aici pentru detalii despre dezinfectanti 

Pe langa acest avantaj, vei avea parte de multe alte beneficii! Prin urmare folosind pastilele efervescente pe baza de clor in apa din piscina, vei realiza un proces de dezinfectie rapid si durabil, intrucat acest tratament este eficient si eficace in acelasi timp!

Cum este recomandat sa folosesti acest dezinfectant pentru a elimina bacteriile prezente in piscina?

Cum apa cu bacterii prezenta in piscina iti poate afecta sanatatea, probabil ca iti trece prin minte ca este timpul sa iti pregatesti o arma impotriva acestor microorganisme! Daca ai de gand sa folosesti pastilele cu clor, atunci trebuie sa stii ca ele se vor folosi impreuna cu un sistem special pentru filtrarea apei, astfel ca inainte de lasarea serii, acestea se vor insera in echipamentul pe care il utilizezi, iar pana a doua zi piscina nu va putea fi folosita! Acest dezinfectant are o eficienta ridicata, efectele sale fiind de lunga durata, astfel ca il poti folosi de doua ori pe luna (asa cum recomanda specialistii)!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *