A2t.ro are cele mai bune preturi de pe piata pentru automatizarile de porti

Portile automate sunt cele mai importante mijloace prin care ne putem apara de hoti, avand o durata de viata ridicata, dar si o mare stabilitate in timp. Daca te-ai hotarat sa-ti achizitionezi astfel de automatizari de porti, atunci vei avea un confort deosebit, datorita faptului ca ele vor elimina efectiv efortul tau in a le deschide sau a le inchide. Tot ceea ce ai de facut este sa apesi pe butonul de la telecomanda si astfel permiti sau restrictionezi accesul autovehiculelor.

De unde iti cumperi un astfel de dispozitiv? De la magazinul online A2t.ro care este unic importator de automatizari de porti din Italia si Portugalia, cu cele mai bune preturi de pe aceasta piata din Romania, preturi ce satisfac nevoile tuturor potentialilor clienti.

Ce tipuri de sisteme de automatizari usi gasesti pe piata din Romania?

Automatizarile de usi presupun un sistem alcatuit din: unul sau doua motoare, unitatea de comanda, doua telecomenzi, fotocelule, antena radio si lampa de control. Cu toate ca are o telecomanda, sistemul se poate inchide si manual daca este cazul, prin intermediul unui buton cu cheie. De ce ai nevoie si de o inchidere manuala cand tocmai asta ar trebui sa inlocuiasca o poarta automatizata? Gandeste-te daca survine o pana de curent, nu ar fi extraordinar daca ai putea totusi sa intri in garaj?

kit-automatizare-poarta-batanta

Sistemul de automatizari porti cuprinde cateva tipuri interesante de astfel de produse pe care le-ai putea achizitiona:

 • Automatizari porti batante – se folosesc in mediul rezidential sau industrial; pe portile batante se pot monta motoare liniare sau motoare cu brat articulat;
 • Automatizari porti culisante (glisante) – motorul pentru aceste porti are o constructie speciala, fiind nevoie si de o cremaliera;
 • Automatizari pentru usi de garaj sau industriale – au inchidere si deschidere silentioasa, prevazute cu sistemul de deblocare in cazul intreruperii curentului;
 • Usi de garaj rezidentiale – includ usile de garaj sectionale si usile de garaj tip rulou;
 • Bariere acces auto – actionate din buton de comanda, create pentru restrictionarea accesului intr-o parcare privata, de exemplu.

Automatizarea portii este usor de realizat datorita unui partener de incredere

Din momentul in care te-ai hotarat sa-ti automatizezi poarta, trebuie sa iei o hotarare la fel de importanta. De unde o cumperi? Ai incredere in firma respectiva, este serioasa, vinde produse originale, calitative, garantate? Daca da, atunci ai facut alegerea potrivita, daca nu, atunci te invitam sa tragi cu ochiul pe rafturile virtuale ale A2t.ro si sa cercetezi diferitele modele.

automatizari porti

Daca ai nevoie de informatii suplimentare, magazinul iti ofera orice detalii doresti la telefon sau prin e-mail, asadar e o ocazie buna sa gasesti un prieten care te ajuta cu placere.

Vrei automatizarea usii de garaj si nu stii ce ai de facut? Urmareste pasii de mai jos cu exactitate:

 • Intri pe site-ul A2t.ro, pe categoria ”automatizari-porti”;
 • Acceseaza subcategoria ”automatizari usi garaj”;
 • Alege dintre diversele variante de usi automatizate la preturi avantajoase;
 • Dupa ce ai ales ce iti convine, adauga produsul in cosul de cumparaturi, daca ai nevoie de instalatori, A2t.ro iti ofera aceasta posibilitate prin echipa sa tehnica;
 • Completeaza datele personale, metoda de livrare, cea de plata si finalizeaza comanda;
 • Tot ce mai ai de facut este sa astepti curierul care-ti va livra produsul in 24 de ore direct la domiciliu;
 • Intervine vreo problema si nu mai doresti produsul, returul se poate face in 30 de zile de la primirea comenzii.

Nimic mai simplu si mai eficient, in ce priveste domeniul de automatizari de porti, A2t.ro poate fi alaturi de tine in orice moment, suportul tehnic fiind gratuit.

Nu ezita si contacteaza cu incredere un prieten de nadejde si, mai intai de toate un specialist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *