chiptuning-opel

5 motive pentru care sa apelezi la chip tuning pentru Opelul tau

Opel-ul este o masina de care sa te atasezi usor, pe care sa o apreciezi si cu care sa te deplasezi in siguranta. Dar daca vrei sa aduci imbunatatiri, trebuie sa investesti bani si sa ai putin timp sa te duci cu masina la service pentru montajul diverselor piese de tuning. Dar daca nu te intereseaza atat de mult aspectul vizual care este decent si asa, ci te intereseaza sa scazi cumva consumul la masina, ce faci? Apelezi la tuningul electronic, la chiptuning. Poti vedea aici tot ce te-ar putea interesa pe aceasta tema.

De fapt, acesta este doar un motiv din cele cinci motive pentru care este bine, este potrivit, este indicat si de dorit sa apelezi la o firma de chiptuning care sa iti… „chiptuneze” Opelul.

chip-tuning-opel

Pentru ca fiecare posesor de Opel isi doreste o masina mai buna

chiptuning-opel

Daca te numeri si tu printre posesorii de Opel care sunt multumiti de masina lor actuala dar stiu ca este loc de mai bine si actioneaza inspre acest lucru, atunci te afli in partea buna. Adica si tu trebuie sa te preocupi de performante cat mai bune, maxime. Apasa click pe acest link si vei putea consulta specialistii in chip tuninig. Efectele operatiunilor de chiptuning sunt intr-un numar de 5, care reprezinta pentru tine motive pentru care sa alegi calea aceasta:

  • Puterea motorului creste cu 30% (la diesel turbo, la restul mai putin dar oricum, cu procente situate undeva la peste 20%)
  • Creste limita de ture cu aproximativ 10%, datorita faptului ca profesionistii de chip tuning deblocheaza limita impusa in mod artificial in fabricile pentru Opel
  • Reducerea cu -15% a consumului de carburant (chiar la inceputul articolului este precizat acest aspect)
  • Se redefinesc diversi parametri de la computerul de bord astfel incat masina sa fie mai fiabila
  • in general, firmele de chiptuning precum Maxxperformance.ro, firma importanta din Bucuresti) asigura operatiuni de chip tuning pentru toate variantele de Opel

Deci, daca ai un Opel mai intalnit in Romania, precum Opel Astra, Opel Corsa, Opel Insignia, Opel Tigra sau Opel Vectra, poti beneficia de tuning electronic la masina. Daca ai una dintre celelalte 17 variante de Opel, la fel, este posibil, exista disponibilitate.

Despre tuningul electronic la Opel se pot spune chiar mai multe

Pentru ca nu depinde de mecanica, ci de IT, este lesne de inteles ca exista anumiti specialisti si in auto si in IT, care dispun de softuri performante, care se conecteaza cu laptopul la bordul masinii si care lucreaza in deplina siguranta pentru ca fac back-up (pe servere dedicate). Cel putin, asa procedeaza cei de la Maxxperformance.ro (o firma din Bucuresti care se ocupa in principal cu acest lucru). Tot aceata firma infatiseaza pe site mai multe capabilitati de-ale lor.

maxxperformance-logo

Iata ca lucrurile par destul de serioase si implica si anumite costuri, care nu sunt neaparat mari cat corecte si chiar accesibile. Tu intereseaza-te cat mai bine cat esti dispus sa platesti si pentru ce operatiune de chip tuning pentru al tau drag Opel. Nu vei regreta de alegerea facuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *