5 elemente care iti vor garanta o nunta de succes in 2017

5 elemente care iti vor garanta o nunta de succes in 2017

Dupa cum prea bine stim cu totii, nunta face parte din topul celor mai importante evenimente ce au loc in viata unui cuplu de iubiti. In acest sens, legatura stransa dintre cele doua persoane care se formeaza in timp este consolidata prin oficializarea relatiei atat in Casa Domnului prin Sfanta Taina a Cununiei cat si in fata reprezentantului oficiului starii civile. Mai mult decat atat, acest memorabil si important eveniment trebuie sarbatorit ca atare in cadrul unei petreceri impreuna de tot cei apropiati, cunostinte, prieteni si familie.

Dupa alegerea zilei in care cei doi au hotarat data nuntii, viitorii soti incep sa se gandeasca totodata si la planificarea evenimentului fastuos ce va urma dupa oficializarea casatoriei. Este indicat ca acestia sa se preocupe din timp de toate detaliile sarbatoririi fericitului eveniment pentru a nu exista evenimente neplacute pe ultima suta de metri.

Cum sa ai o nunta reusita?

Acesta este intrebarea pe care tot mai multi si-o adreseaza si pentru care raspunsul este oferit pentru a veni in intampinarea dornicilor de a se bucura de o nunta perfecta. Casatoria inseamna alegerea unui partener cu care pasesti impreuna pe drumul vietii, iar celebrarea acestui eveniment trebuie sa fie realizata in cel mai deosebit si impresionant mod posibil.

nunta sfaturi

Asadar, acele persoane care se vor ocupa de planificarea si desfasurarea nuntii nu trebuie sa omita unul dintre urmatoarele lucruri:

  • Elementele pentru decor al localului. Viitorii tineri casatoriti trebuie sa se hotarasca in privinta unei nuante de culori care sa predomine pe intreaga durata a evenimentului luand astfel in calcul aranjamentele florale, fetele de masa, husele de scaun, baloanele s.a.m.d.

Pastelurile sunt de regula cele mai populare alegeri in materie de culori pentru ca dau o nota de eleganta fericitului eveniment. Totodata, se recomanda purtarea unei discutii cu detinatorul localului pentru a cunoaste toate detaliile necesare in privinta platii din acest punct de vedere.

Este indicat sa se apeleze la persoanele care sunt specializate in materie de decoruri pentru nunta pentru ca totul sa fie amenajat si decorat intr-un mod cu totul deosebit.

  • Alegerea celor mai interesante invitatii de nunta. Viitorii soti tind sa se indrepte spre comandarea online de invitatii de nunta haioase, elegante, care sa ii reprezinte cel mai bine ca viitori parteneri de viata. Sunt o multime de invitatii de nunta interesante pentru cei care viziteaza pagina Taramuliubirii.ro unde se gasesc si texte scrise pentru a fi incluse pe acestea. In plus, acest site are preturi accesibile si ofera si beneficii la achizitionare, toate pentru a-i avantaja pe viitorii parteneri de viata.
  • Outfit-ul domnisoarelor de onoare. De la an la an, tendintele in materie de nunti sufera usoare schimbari datorita influentei evenimentelor ce au loc pe diferite continente si tari. Ca popor tindem sa imprumutam atat diverse obiceiuri cat si tinute deosebite pentru a surprinde si ne face remarcati prin unicitate. Mai nou, domnisoarele de onoare pot fi intr-un numar mai larg si pot sa uimeasca prin outfit-uri in ton cu moda. In acest sens, din imbracamintea domnisoarelor de onoare fac acum parte fustitele moderne care sa aiba nuantele buchetului miresei.

Pentru ca totul sa fie perfect, trebuie purtata o discutie cu domnisoarele de onoare pentru alegerea modelului si a marimilor potrivite. Ajustarile sunt absolut necesare.

  • Adaugarea unui element magic festivitatii. Pentru crearea unei atmosfere inedite se recomanda folosirea ghetei carbonice. Aceasta se poate folosi in momentul in care invitatii ciocnesc paharele de bautura dar si in mult asteptatul dans al mirilor. Partea buna este daca fotografiile realizate in mod profesionism vor arata superb si vor constitui amintiri memorabile.
  • Mizati pe detaliile de la final. Pentru ca toti invitatii sa plece multumiti este indicata inmanarea marturiilor de nunta. Poate fi vorba despre orice obiect, lucru sau gest, pentru ca micile detalii conteaza cel mai mult. Se poate opta pentru o bautura deosebita, un obiect decorativ interesant pe care sa fie bineinteles notat cu o eticheta discreta data nuntii si numele vostru pentru ca invitatii sa-si aduca aminte de acel moment unicat.

Altfel spus, trebuie sa se acorde importanta fiecarui detaliu pentru a crea o nunta de succes prin includerea unor lucruri aparent minore, insa care puse in valoare reusesc sa ofere cea mai buna organizare si planificare a evenimentului. Cu cat pregatirile au loc mai din timp, cu atat este mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *