3 lucruri pe care TREBUIE sa le faci dupa ce iti cumperi un telefon!

Tocmai ti-ai achizitionat un smartphone nou? Atunci, cu siguranta, iti doresti sa il pastrezi in cele mai bune conditii, pentru a functiona perfect pentru cat mai mult timp. Nu este greu sa ai grija de telefonul tau mobil, insa trebuie sa respecti cateva reguli de baza si sa te obisnuiesti sa fii mai atent.

Iata ce trebuie sa faci IMEDIAT dupa achizitionarea unui nou telefon mobil!

  1. Sa il protejezi

Chiar daca noul smartphone se lauda cu o rezistenta revolutionara, fiind fabricat din materiale securizate, asta nu inseamna ca poti fi neglijent. Intra pe https://lerato.ro/carcase-telefoane/carcase-samsung si cumpara-ti o husa sau o carcasa de calitate, care sa iti protejeze telefonul de zgarieturi si socuri mecanice. In plus, adauga si o folie pentru ecran, cele din sticla securizata fiind o idee excelenta, care te poate scuti de intamplari neplacute si cheltuieli suplimentare pentru reparatie. Asadar, cauta in magazinul online www.lerato.ro o protectie pe gustul tau. In acest fel, te vei asigura ca telefonul cel nou va arata impecabil, chiar si peste luni de zile!

smartphone Apple pe birou

  1. Sa il securizezi

Majoritatea persoanelor, atunci cand isi schimba telefonul, omit sa il securizeze corespunzator. Chiar daca tu esti singurul care foloseste device-ul, nu inseamna ca nu ai nevoie de parole si coduri de deblocare. Se poate intampla sa pierzi smartphone-ul, caz in care oricine iti poate accesa datele personale, precum e-mailul, conturile de pe retelele sociale, mesajele private sau conturile bancare. Asadar, asigura-te ca activezi deblocarea pe baza de parola, cod sau amprenta digitala!

iPhone-5S

  1. Sa iti instalezi doar aplicatiile de baza

Trecerea de la un smartphone la altul se poate face, in prezent, foarte usor, existand aplicatii speciale pentru acest lucru, care te ajuta sa muti toate datele si aplicatiile in noul device. Cu toate acestea, inainte sa faci transferul, asigura-te ca pastrezi doar acele programe de care ai nevoie. Pe vechiul telefon, este posibil sa pastrezi foarte multe app-uri vechi, pe care nu le mai folosesti, dar si fotografii sau fisiere inutile. Asadar, nu aglomera memoria noului smartphone, ci pastreaza doar strictul necesar! Astfel, acesta va functiona rapid si eficient.

Aplicatii iPhone

Acestea fiind spuse, daca tocmai ti-ai achizitionat un device electronic nou, tine cont de sfaturile de mai sus, pentru a-l proteja si pentru a te bucura de el pentru cat mai mult timp. Cu siguranta, iti vor fi de folos!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *