10 degetele intr-o pereche de pantofi pentru copii

Mici si fragile 10 degetele  au  nevoie de o pereche pantofi speciali pentru copiii care sa le ofere confort si protectie! Da, cu siguranta ati ghiciti! Astazi vom vorbi despre prima pereche de pantofi ai copiilor vostri si cat de important este ca voi sa faceti cele mai bune alegeri.

Inca de la primii lor pasi, sunteti nevoiti sa investiti intr-o pereche de pantofi pentru copii creata special pentru a fi calauza celor mici in invatarea mersului corect, cat si in buna dezvoltare a celor 10 degetele.

Ghid pentru cumpararea primei perechi de pantofi pentru copiii vostri

Cele 10 degetele ale micutilor, compuse dintr-un ansamblu de oscioare extrem de sensibile, au nevoie de multa comoditate si spatiu pentru a le putea permite cresterea si dezvoltarea optima. Imaginandu-va ca va incaltati cu o pereche de pantofi care va este mica, care sunt simptomele pe care le resimtiti?

Cu siguranta, durerea si disconfortul vor fi primele raspunsuri! Ei bine, ganditi-va ca prichindeii vostri de abia au invatata sa spuna “mama”, deci nu vor fi nicidecum apti pentru a va transmite faptul doresc o pereche de pantofi pentru copii confortabila.

Asadar, pentru a evita situatia de a va pune proprii copii in situatia neplacute si pentru a evita lipsa dezvoltarii corecte a picioruselor, iata ce trebuie sa stiti despre prima pereche de pantofi:

pantofi copii

  • Marimea potrivita – inainte de a cumpara perechea de pantofi pentru copii, masurati-le talpa piciorului cu ajutorul unei coli de hartie si transati conturul.

Ulterior, masurati forma de la calcai catre varf, iar numarul de centrimetri descoperit va va spune exact marimea pantofilor potrivita copiilor .

Nu cumparati pantofi cu o mai mica si in niciun caz cu o marime mai mare, in ambele variante copilul se va simtit extrem de inconfortabil, iar degetelele sale vor fi in totalitatea suprasolicitate.

  • Talpa optima

      Cea mai buna talpa a pantofilor pentru copii este cea flexibila.  Pantofii care imita cel mai bine mersul in piciorusele goale sunt cele mai bune alegeri in materie de incaltaminte pentru copii.

  • Materialul din care sunt confectionati pantofii pentru copii

Pentru ca prima pereche de pantofi ai copiilor vostri reprezinta o experienta noua in viata lor, specialistii va recomanda sa cumparati pantofi confectionati din materiale de calitate, precum pielea naturala.

Daca va doriti ca cele 10 degetele ale copiilor sa stea confortabil intr-o pereche de pantofi adecvati varstei, atunci tineti cont de sfaturile de mai sus in momentul in care incepeti cautarea perechilor de incaltaminte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *